Sarjat ja maksut

Kilpasarja 130 km

Kilpasarja on tarkoitettu lisenssiajajille, omat sarjat naisille ja miehille. Reitti on sama kuin Royal-sarjassa. Sarjassa on sähköinen ajanotto sekä maalikamera.

Royal-sarja 130 km

Haastava ja vaihteleva reitti hyväkuntoisille pyöräilijöille, kokonaisnousua matkalla on noin 1200 metriä. Reitillä on kolme järjestäjän huoltopistettä ja huoltoauto. Sarjassa on kuusi vedettyä keskinopeusryhmää 25 km/h, 28 km/h (2 ryhmää), 32 km/h (2 ryhmää) ja 35 km/h. Nopeusryhmien vetäjinä toimivat kokeneet pyöräilijät. Sähköinen ajanotto.

Kuntosarja 50 km

Kuntosarja sopii kaikille pyöräilyn harrastajille. Reitti kulkee Vesijärven rantaa seuraillen Hollolan kirkolle ja sieltä Hatsinan ja Uskilan kautta takaisin Hollolan kirkolle ja edelleen Lahteen. Reitillä on yksi huoltopiste. Sähköinen ajanotto.

 

Kartat ja profiilit

Hinnat 2018
Sarjat/maksukynnykset31.5.2018 asti30.6.2018 astiJälki-ilmoittautuminen lähtöpaikalla
Kilpasarja 130 km50 €60 €70 €
Royal-sarja 130 km50 €60 €70 €
Kuntosarja 50 km40 €50 €60 €

 

Ilmoittaudu

Maksaminen onnistuu joko verkkomaksuna, Smartum-palveluilla tai SporttiPassilla. Pyöräilyseurojen tai yritysten ryhmät voidaan myös laskuttaa, pyydä tarjous: puheenjohtaja Erkki Wahlfors, p. (050) 306 5152, sähköposti erkki.wahlfors (at) gmail.com.


Maksu sisältää

  • Osallistumisen valittuun sarjaan
  • Tulokset
  • Ruokailun ja kahvin maalissa
  • Huollot ja palvelut
  • Osallistujamitalin
  • Osallistumisen palkintojen arvontaan

Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden reitti- ja huoltopistemuutoksiin. Mikäli tapahtuma poikkeuksellisten olojen vuoksi joudutaan perumaan, varaa järjestäjä oikeuden tarvittaessa pidättää osan osanottomaksuista jo syntyneiden kustannusten ja kulujen kattamiseen.

Upeat palkinnot odottavat ottajaansa! Parhaat palkitaan, katso kaikki palkinnot täältä.


 

Kaikkien osallistujien kesken arvotaan nämä mahtavat palkinnot

4 kpl Bontrager Velocis MIPS -kypäriä
Shimano RS500 -kiekkopari
CycleOps -harjoitusvastus (malli tarkentuu myöhemmin)