Järjestävän seuran esittely

Royal-Pyöräilyn järjestää lahtelainen pyöräilyseura Royal Cycling Team ry

Royal Cycling Team ry kuntopyöräilyseura perustettiin vuonna 1980 pyöräilyä ja liikuntaa aktiivisesti harrastavien kuntoilijoiden toimesta.

Seuran sääntöjen mukaan toiminnan periaatteena on pyöräilyn ja muun liikunnan edistäminen kuntotasolla, tukea juniorityötä sekä ohjata nuoria kykyjä seurojen valmennukseen. Jäsenilleen seura järjestää kuntoajoja, liikennevalistusta sekä erilaista toimintaa fyysisen ja henkisen kunnon edistämiseksi ja ylläpitämiseksi.

Jäsenemme ovat aktiivisesti osallistuneet paitsi itse järjestämiimme, niin myös koti- ja ulkomaisiin pyöräilytapahtumiin, kuten Maratonpyöräilyyn, Pirkan-Pyöräilyyn, Turku Touring -tapahtumaan sekä moniin muihin ajoihin eripuolilla maata. Ulkomaisiin pyöräilytapahtumiin ovat jäsenemme osallistuneet mm. Ranskassa, Tanskassa, Norjassa, Ruotsissa sekä Virossa.

Liikunnallisin terveisin,

ROYAL CYCLING TEAM RY

Seuran kotisivut: www.rctlahti.fi

Puheenjohtaja Erkki Wahlfors, p. 050 306 5152, sähköposti erkki.wahlfors [at] gmail.com